Håndballskole: Påmelding til håndballskolen 2024 er åpen!


Også i år arrangerer vi håndballskole i samarbeid med Byåsen Elite - vi håper å se nettopp DEG i Aure Arena 12.-14. august!

Byåsen Elite Håndball kommer også i år til Aure Arena for å møte, inspirere og utvikle håndballinteresserte fra fjern og nær!
Byåsens nye hovedtrener, Ane Victoria Ness Mällberg, jobber også som trener for jentelandslaget (LK06) og vi gleder oss veldig til å ta imot henne og resten av Byåsen til tre lærerike dager hos oss! Med seg har hun blant annet Kari Aalvik Grimsbø, som også var hos oss i fjor. Kari har blant annet vært keeper på landslaget og voktet målet i 173 kamper. Her er det med andre ord muligheter til å lære masse fra erfarne trenere og flinke spillere!

Det blir minimum to håndballøkter hver dag, alle deltakere får en velkomstpakke, måltider er inkludert, overnatting for de som trenger det blir på Aure ungdomsskole - 10 meter fra hallen.

Også i år blir det oppvisningskamp mellom Byåsen og Molde på tirsdag kveld - alle deltakerne på håndballskolen har gratis inngang til kampen!

Påmelding gjøres her.

Del på: