OPPSTART SKIKARUSELLEN ONSDAG 4. JANUAR 2023 KL 17.00


Gode værutsikter gjør at vi arrangerer 2 skikaruseller denne uka. Onsdag 4.- og lørdag 7. januar

Velkommen til skikarusellen onsdag 4. januar fra kl 17.00 og lørdag 7. januar fra kl 11.00. Ett arrangement med ingen nedre eller øvre aldersgrense. 

Ved ankomst blir det registrering av barn og startnummer deles ut. Forhåndsregistrering oppfordres å brukes for å unngå kø. Se link; 

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=l-_LO6psVUW-fN-gAGjA0Ddqw_f7Xy9EuiupJmnZyyFUOTJLR0cwUE5QUTIxM1VYQUZLQzRZRVFURy4u&fbclid=IwAR1_iFnaTnKX8VXr3kuIBNNJQf8akaS95_A6160B3Fn1_yM2ueBTQmZd_RU

En stor takk til  Sparebank 1 SMN som har gitt oss øremerkede midler til arrangementet også denne sesongen! Disse midlene gjør at arrangementet er et gratis for Aure Idrettslag sine medlemmer. Er du ikke medlem ønsker vi deg velkommen til oss. Ta kontakt ved registrering/ankomst.

Vi vil som tidligere veksle mellom ukedag og helgedag på våre arrangement utover vinteren. 

Vi har flott snødekke som gjør at alt ligger til rette for plogsving-, tunnel-, bamse- og rebusløype i skileiken på Austli.

For å ivareta  den tynne sålen med snø i skileiktraseen (løypene med staurer) ønskes det at alle benytter ski på beina, det vil være egen bakke for rattkjelke/akebrett ol.

Litt lengre opp i lysløypa har vi eget område for skitrening for de som er født 2013 og eldre. Treninga vil være lekpreget.Målet er at basisferdigheter utvikles, at de føler mestring, glede med ski og holde barn og unge lengst mulig med aktiviteten. Skøyting hovedfokus med innslag for klassisk. For de som ønsker blir det å dra på skirenn utenfor kommunegrensa for å gå individuelle skirenn og stafett. 

Det er ikke nødvendig med skøyte-/kombiski. Vanlige smøreski går godt i denne aldersgruppen. At skiene glir godt betyr mye i denne alderen når de er med på aktivitetene. Kjekt med god glid for mestring og glede. Derfor anbefales ikke smørefrie ski. Vi har egen skibank for utlån av ski. Ta kontakt i god tid før skitreninga starter. 

Møt opp kl 17.00 onsdag,  så går vi turtempo opp til området for skitrening. 

Det blir varme i bålpanna for de som ønsker å ta middagen på Austli. Varm saft serveres. 

Vi håper på mange besøkende utover vinteren. 

Velkommen!

Fra oss i skikarusell-komiteen

Del på: