Håndballsesongen endeilg i gang!


Endelig er sesongen i gang for hånballspillerne våre! Vi gleder oss til en spennende sesong med mange gode opplevelser, mye mestring og godt humør!

Søndag 23.oktober ble håndballsesongen kastet i gang på Hitra for våre spillere på J14-laget, i tillegg til en lånt spiller fra J13.
De spilte kamper mot Frøya og Hitra og vant begge kampene sine - vi gratulerer!
Det som imponerte mest var samspillet, humøret og innsatsen - her er det MYE å glede seg til utover høsten og våren for de som kommer for å se på jentene!

Førstkommende helg starter hjemmekampene våre og både J13 og J14 skal i ilden. Vi håper på fulle tribuner som heier frem jentene våre!

Forut for sesongen har alle spillerne fått nye drakter - både hjemmedrakter i den velkjente røde fargen, men også bortedrakter med hvit som hovedfarge og røde detaljer. En ny og viktig endring på draktene er at vi har tatt inn verdiene til Norges Håndballforbund på draktene. Vi har veldig tro på at disse verdiene ligger til grunn for store sporstlige øyeblikk så vel som godt samhold og gode opplevelser for alle! Dette gjelder spillere, dommere, trenere, lagledere, publikum og alle andre som er involvert i håndballen på et eller annet vis gjennom året

Begeistring - Innsatsvilje - Respekt - FairPlay

Eller som det norske damelandslaget sier etter hver timeout: 3-2-1-BIRF!

Del på: