Klatring


Klatring er en spennende og utfordrende aktivitet mange kan trives med. For noen kan det være en fin mosjonsaktivitet, mens for andre kan det by på krevende fysiske og psykiske påkjenninger som virkelig får adrenalinet til å koke. Man kan selv velge hvilket nivå man vil legge seg på.

Klatring er et nytt tilskudd til tur og trim – avdelingen i Aure IL. Utendørs er det mange spennende muligheter for klatring i Aure. På privat initiativ er det etablert boltede ruter. Men for de fleste vil likevel denne type klatring fortone seg som litt utilgjengelig og ”utrygg”. De fleste vil foretrekke å prøve seg litt ”innomhus” før de tar skrittet ut og opp i fjellene. Dette har vi nå mulighet til. Med den nye klatreveggen i Aure-arena vil det bli mulig å få prøve seg innenfor trygge rammer og under kyndig veiledning.

Vi i Klatring i Aure Arena bruker appen Spond for å organisere aktiviteter og dele informasjon. Åpne lenken for å melde deg inn: https://group.spond.com/VWJNH

Klatring i Aure Arena mandager fra kl 20.30 og fredager fra kl 19.00. Med forbehold om endringer. Disse varsles på Spond-appen.

Sted: Aure Arena
Utstyr: Innesko og drikkeflaske