Fotball: Aure Gutter 14 er kretsmestere


Gutter 14-laget vårt kronet en sesong med spillemessig framgang og en unik evne til å vinne jevne kamper med kretsmestertittel i G14-årsklassen for 7'er-fotball.

Guttene har spilt som 7'er-lag i en 9'er-serie som har strakt seg fra kretsens ytterpunkter, og de endte til slutt på femteplass av totalt 12 lag. Av disse lagene var fire av lagene 7'er-lag -og disse fire lagene ble inviterte til sluttspill etter sesongen med kretsmesterpokalen som belønning til vinneren. Kampene fra sesongen telte også med i sluttabellen -og etter 6-1-seier i første kamp måtte Aureguttene unngå tap i siste kamp mot hjemmelaget Frei for å bli kretsmestere. Etter en dramatisk førsteomgang med et tvilsomt rødt kort til Aureguttene ledet Aure likevel 1-0. Andre omgang ble veldig spennende, og da Frei tok ledelsen 3-2 like før slutt trodde guttene at pokalen glapp for denne gang. Da dommeren blåste av kampen like etter var skuffelsen stor -men ikke mange sekundene etter ble skuffelsen snudd til lykke da kretsmesterpokalen likevel ble gitt til guttene i rødt. Aures 6-1 seier hadde gitt laget en målforskjellfordel som gjorde at Frei måtte vinne med to mål. Aldri har vel et ettmålstap smakt søtere! Vi gratulerer spillere og trenere med en flott gjennomført sesong. Dere har gledet oss med mange sene seiersmål og positivt kameratskap både på og utenfor banen. 

Bak fra venstre: Magnus E. Knutsen, Johannes B. Finset, Ian Alejandro S. Panameno, Tobias Leenen, Oliver Espset og Jovna Olai Krutvik

Foran fra venstre: Andreas Aarsund, Odd Storm Nielsen, Vinjar Krutvik og Emil Tøndel Sæternes

Lagbilde etter tre heroiske seiere på tre dager.

Bak fra venstre: Oliver Espset, Jonas G. Torset, Jovna O. Krutvik, Nikita Zelenkov, Odin Ormbostad og Emil T. Sæternes

Foran fra venstre: Tobias Leenen, Johannes B. Finset, Odd S. Nielsen, Magnus E. Knutsen og Ian A. S. Panameno.

Del på: