Fotball: Aure IL Fotball med lagspresentasjon av J11


Fenomenale fotballjenter håper enda flere blir med på laget.

Jenter 11 er en flott bukett jenter født i 2010 og 2011. I år har de hatt treninger hver torsdag -med Øystein Norheim, Ole Gabriel Roksvåg og Anna Lindsetmo i trenerteamet. Antall spillere har ligget stabilt på 9 - 10 jenter.

På besøk under trening nå i høst fikk vi i tillegg til trivelige trenere og livlige jenter besøk av regnbyger og storm i vindkastene. Men humøret og spillegleden var det ingenting å utsette på. Det var vanskeligere å få tatt et lagbilde i vindkastene enn å gjennomføre treningsøvelser og kamp. Om treningene kan jentene fortelle at de først løper to runder, så har de tekniske øvelser før de avslutter med kamp. Denne treningen var det innlagt egen innkasttrening -målet var ingen feilkast på cupen som stod for tur.

På spørsmål om hva som er det kjekkeste med å være med på fotball svarte jentene at å spille fotballkamper var grunn nummer en. Jentene har ikke vært med i seriespill i år, men fikk kjenne på kampfølelsen igjen under Sodvin Cup i Hemne nå i oktober. Til tross for lite kampmotstand i løpet av året imponerte jentene både i innsats og samspill. Ingen tvil om at dette var noe de hadde sett fram til! Kjekkeste grunn nummer to var å score mål -og det tok ikke mer enn noen sekunder før jentene scoret sitt første mål i Sodvinhallen.

På spørsmål om hva som kjennetegner Jenter 11 kommer jentene med flere svar: "Vi er gode venner og sier positive ting til hverandre". "Vi bruker ikke stygt språk verken til hverandre eller til motstanderne -det er noe andre lag kan lære av oss". "Vi er best, både på banen og med hverandre". "Vi er best på å ha det artig".

Og noen ønsker før neste sesong, lurer vi på. -Flere jenter på laget. Velkommen på trening, kommer det fra trenerteamet.

Fotballgruppa takker for at vi fikk komme på besøk og gleder oss allerede til neste jentefotballkamp. Heia Aure!

Tøffe jenter! Dette bildet lyver litt ettersom verken storm eller regndråper tunge som hagl kommer tydelig fram.

Bak fra venstre: Ole Gabriel Roksvåg, Susanne Lesund Aarset og Melody Nayeli Martinsen.

I midten fra venstre: Sigrid Solenes,  Luna Brekken Norheim, Ida Larsdatter Bergfald og Øystein Norheim.

Foran fra venstre: Lova Stornes og Emilie Dromnes Roksvåg.

Lagbilde fra Sodvin Cup med alle jentene på plass.

Bak fra venstre: Ole Gabriel Roksvåg, Øystein Norheim, Sigrid Solenes, Emilie D. Roksvåg, Susanne L. Aarset, Ranja Bergfall og Anna Lindsetmo.

Foran fra venstre: Ida L. Bergfald, Yosan M. Gebremichael, Melody N. Martinsen, Luna B. Norheim og Lova Stornes.

Del på: