Håndball: Kamphelg i Aure Arena


Med strenge smitteverntiltak på plass ble det endelig håndball i Aure Arena igjen

Lørdag og søndag har det vært spilt håndball for klassene J/G9, J12 og J13 i Aure Arena.
Å gjennomføre kamper med besøk av lag fra andre steder i regionen vår krever strenge tiltak mtp smittevern, men takket være godt samarbeid med Aure kommune og god planlegging fra håndballgruppa - samt en stor dugdnadsinnsats fra engasjerte foreldre - lot kampene seg gjennomføre.

Lørdag var det J/G9 som spilte og det var veldig god stemning i Arenaen, masse god håndball å se, mye god mestring av det man har trent på lenge - og ikke minst mange smilende unger!
Det er slik vi ønsker å ha det!

Alle som var innom Arenaen måtte registrere seg og bruke munnbind så lenge de ikke satt på sin faste tilviste plass.
Folk er flinke til å følge reglene og takket være det lar slike dager seg gjennomføre.

Søndag tok J12 og J13 imot Hitra og Frøya sine lag og hjemmelagene tok hjem seieren i alle kampene sine!

Vi er veldig stolte av lagene våre og det håndballmiljøet vi har klart å bygge opp gjennom mange år i Aure - og vi håper å å fortsette å bygge videre på dette! For å få det til er vi avhengige av å beholde de spillerne vi allerede har, samt klare å fange interessen til de minste slik at de vil være med på de gode opplevelsene vi kan tilby!

Vårt motto er "Håndball for alle" og de tre verdiene som skal stå i sentrum for alt vi gjør er "Trivsel - Utvikling - Trygghet"

Alle våre treningstider ligger i kalenderen på hjemmesiden vår - hvis du har et barn som ønsker å være med er det bare å møte opp på trening!

Del på: