Hjortåsen vant Bygdacupen 2022


Vellykket 30-årsjubileum!

Da er bygdacupens 30-årsjubileum vel gjennomført, og til slutt stod Hjortåsen igjen som vinnere, etter en velspilt thriller av en finale, der de til slutt vant på straffekonk mot Foldfjorden U30. Innersia 6590 vant bronsefinalen mot Stemshaug IL. 
Emilie Thevik Gulbrandsen og Simen Baglo Helle ble årets toppscorere! 
Gratulerer så mye til Hjortåsen og toppscorerne! 
Årets cup ble kjennetegnet av overraskende bra vær, veldig godt oppmøte blant publikum, og godt salg av både mat og lodd. Dette gir kjærkomne penger i kassa til både Aure og Ertvågsøya IL. 
Vi takker samarbeidspartner Ertvågsøya IL for et som vanlig glimrende samarbeid - dere er en fryd å arrangere sammen med! 
En stor takk rettes også til alle frivillige - dere har lagt ned en kjempeinnsats, og det settes det stor pris på. 
Ellers er det imponerende å notere seg at Håvard Bergfall har spilt i alle 30 bygdacuper! Med det takker han for seg.
Det samme gjør undertegnede og Rita Ormbostad, som tilsammen har arrangert bygdacup i ca. 40 år. Det er godt å sette punktum med et herlig 30-årsjubileum.
Nå håper vi at ungdommen driver bygdacupen videre - helgas store opplevelse frister nok til gjentakelse, og vi "gamle" skal sørge for et godt utgangspunkt med å ha alt nyttig nedskrevet, og klart til å drive bygdacupen videre. 
Avslutningsvis vil jeg berømme helgas debutant på speakerplass! Olav Ellingsgård tok ansvar da Ivar Torset måtte melde avbud av familiære hensyn, og hvilken debut! Takk til deg, Olav, for en kjempedebut!
Jeg vil avslutte med å takke for i år, så håper jeg at alle kommer tilbake til neste år, til bygdacup nr 31.

Øivind Bugge


Del på: