Håndball: Ungdomsspillerne våre på elitekamp!


Aure IL Håndball og Byåsen Elite har samarbeidet i flere år, og onsdag i forrige uke ble ungdomsspillerne våre invitert til storkamp i Kolstad Arena mellom Byåsen Elite og Vipers Kristiansand!

15 spillere og seks sjåfører tok onsdag i forrige uke turen til Kolstad Arena - rett etter skoleslutt!
Allerede før kampen startet var det stor stemning i Arenaen både blant våre spillere og resten av de drøyt 1200 tilskuerne.
Våre spillere synes det var ekstra stas å få se Katrine Lunde på nært hold, og kunne fastslå at hun ser MYE høyere ut i virkeligheten enn på TV!

Å se en kamp på dette nivået gir spillerne våre mye håndballfaglig påfyll, og diskusjonene og kommentarene var mange gjennom hele kampen. I pausen ble lagene selvsagt analysert og oppsummert - utrolig gøy å høre på for oss som jobber med å utvikle disse spillerne hver eneste uke! Det er ingen tvil om at de har utviklet seg mye bare siden vi startet opp treningene igjen i høst, og de har en spilleforståelse godt utover det vi kan forvente i denne alderen.
Aure IL er stolt av spillerne våre, og er ekstremt taknmelige for alle trenere, lagledere, foreldre og andre som legger ned veldig mange timer innsats hvert eneste år for å gi spillerne våre best mulig utviklig og gode opplevelser!

Denne kvelden var dessverre Vipers hakket bedre enn Byåsen, men vi fikk oppleve en fartsfylt og engasjerende kamp uansett!

Aure IL ble også takket for oppmøte av speakeren da kampen var over, og ønsket hjertelig velkommen tilbake!

Vi ser frem til å fotsette samarbeidet med Byåsen Elite, og kan røpe at vi allerede har startet planleggingen av en etterlengtet håndballskole sammen med dem igjen i 2023 - følg med for flere oppdateringer på dette arbeidet etter hvert!


Fornøyde og ekstremt fokuserte spillere fra Aure IL som var på kampen mellom Byåsten Elite og Vipers Kristiansand

Del på: