Vegard er Årets Grasrottrener!


Vegard Ulfsnes er kåret til årets grasrottrener i Nordmøre og Romsdal fotballkrets.

Av mange gode kandidater i fotballkretsen var det vår egen Vegard Ulfsnes som i år mottok utmerkelsen "Årets Grasrottrener". På en minuskald mandagsettermiddag fikk spillere, trenerkolleger og foreldre gleden av å overraske Vegard med flagg, applaus, jubel, glede og pris. En trener som får bety mye for mange. En trener vi er stolte av å ha med på laget. Denne hederen er deg vel fortjent!

Utdrag fra juryens begrunnelse for tildelingen:

Det er først og fremst mennesket bak treneren som gjør Vegard til Årets Grasrottrener.

Vegard er unik i måten han møter både barn, ungdom og voksne på. Han er lyttende, tilstedeværende, trygg og rolig. Med sitt varme blikk ser han hver enkelt spiller og legger til rette for at alle skal oppleve mestring. Han er opptatt av utøverne som hele mennesker der fokuset er på prosessen og på å utvikle prestasjoner. Han er kreativ og målrettet i treningsplanleggingen, og underveis preger framsnakk og ros selve treningene. Årets grasrottrener er også dyktig på å engasjere foreldrene inn i barnas treninger gjennom mange ulike øvelser. Han bryr seg oppriktig om spillerne, og omsorgen for spillerne tar han med seg også utenfor banen. Han er treneren som ser deg selv om du ikke er på trening.

Vegard er et JA-menneske i smått og stort. Året rundt er han pådriver for aktiviteter for barna i kommunen, både med og uten ball. Han har i mange år sittet i styret både i Fotballgruppa og i Ski/friidrettsgruppa i idrettslaget. Han ledet arbeidet med sportslig plan for fotballen og er også trenerkoordinator i klubben. Han ivrer for grasrottrenerkurset i fotballen –og har på eget initiativ dratt mange med på kurs.

Gratulerer, Vegard!


Del på: